“Strawberry drvo” ispred opštine Zvezdara

Bez autora
Oct 16 2011

Javni solarni punjač za mobilne uređaje “Strawberry drvo” simbolično je posađeno ispred opštine Zvezdara, koje sa 16 priključaka odgovara svim tipovima mobilnih telefona. “Strawberry drvo” će omogućiti korisnicima mobilnih telefona, muzičkih plejera, tablet računara i digitalnih fotoaparata da dopune baterije svojih uređaja za 15 minuta, ali i skrenu pažnju na važnost korišćenja obnovljivih izvora energije.Gradski arhitekta Dejan Vasović najavio je nastavak saradnje sa stručnjcima iz “Strawberry energy”, kompanije koja je osmislila projekat, kako bi ovaj punjač bio postavljen na još desetak lokacija u Beogradu.

“Strawberry drvo” ispred opštine ZvezdaraJavni solarni punjač za mobilne uređaje “Strawberry drvo” simbolično je posađeno ispred opštine Zvezdara, koje sa 16 priključaka odgovara svim tipovima mobilnih telefona.

“Strawberry drvo” će omogućiti korisnicima mobilnih telefona, muzičkih plejera, tablet računara i digitalnih fotoaparata da dopune baterije svojih uređaja za 15 minuta, ali i skrenu pažnju na važnost korišćenja obnovljivih izvora energije.

Gradski arhitekta Dejan Vasović najavio je nastavak saradnje sa stručnjcima iz “Strawberry energy”, kompanije koja je osmislila projekat, kako bi ovaj punjač bio postavljen na još desetak lokacija u Beogradu.

U narednom periodu u planu je da se u većini mesta u Srbiji, ali i regionu postavi ovaj punjač, kako bi se omogućilo svima da bukvalo dodirnu obnomvljivi izvor energije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik